CLIENT
Self-Initiated

LOCATION
Pylea, Thessaloniki

YEAR
2017

AREA
100 m2

DESIGN TEAM
Maria Deda
Stamatis Kyraleos

PHOTOGRAPHY
Alexia Prassa

The aim of the design for our workspace was to mirror the qualities of our architecture. We implemented a fresh yet timeless approach taking advantage of the abundance of natural light and accentuating it with extensive application of white surfaces and furnishings. The transparency of the fa├žade is repeated on the internal partitions, creating a fluid space with varying degrees of privacy, while strategical placement of mirrored surfaces creates a play of reflections and openness. Extensive use of wooden floors, bookshelves and wall claddings add warmth and a natural element.

Our intent was to create an elegant, relaxed atmosphere to encourage concentration, collaboration and ignite creativity. Additionally, to provide an elegant and upscale meeting point with clients and collaborators which reflects our work ethic and values, such as contemporaneity, functionality and flexibility and formal elegance.